Group News

Toimintojen vahvistaminen Saksassa ja Skandinaviassa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nipromec Group on vahvistanut toimintojaan Saksassa ja Skandinaviassa.

Irina Thornagel on nimitetty Key Account Manageriksi Saksan-toimistoon 4.11.2020 alkaen. Ennen sinne siirtymistään Irina työskentelee Nipromecin Rauman-toimistolla. Irinalla on kokemusta Olkiluodon OL3-ydinvoimalan rakennusprojektista. Hän on työskennellyt siellä usean vuoden ajan monissa eri positioissa. Viimeisimmät vuodet Irina on toiminut Key Account Managerina teollisuuden puolella.

Irinan elämän ohjenuora on: ” “Don´t become a slave to your eyes and ears and you will always succeed in Life”- 4. luokan opettajani – Irina arvelee tämän olevan kiinalainen vanha viisaus, jonka opettaja oli lukenut jostakin.

Minna Jukola on 2.2.2021 alkaen ollut Head of Business Unit Nordic. Minnan työpiste sijaitsee Vaasassa, mistä käsin hän tulee tukemaan meidän työntekijöitämme ja kansainvälisiä toimintojamme Skandinaviassa. Ennen työtään Nipromecillä Minna on työskennellyt projekti- ja rakennusjohtamisessa, myynti- ja johtotehtävissä pääasiassa energia-, ydinvoima- ja meriteollisuudessa.

Minnan elämän ohjenuora on:” “No matter how many mistakes you make or how slow you progress; you are still way ahead of everyone who isn’t trying” -Tony Robbins

Nipromec Group on kasvava kansainvälinen projekti- ja konsultointipalveluiden tarjoaja, joka työllistää yli 220 ammattilaista.