Nipromec Group

Nipromec Oy Ltd

Nipromec Oy Ltd. tarjoaa asiantuntija- ja konsultointipalveluja erityisesti energia- ja teollisuusalojen projekteihin sekä Suomessa että ulkomailla. Osaamisalueisiin kuuluvat mm. rakennus-, energia-, ja kaivosala. Haluamme luoda pitkäikäisiä kumppanuuksia ja tavoitteenamme ovat tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat.

N-Pro Resources Oy Ltd

N-Pro tarjoaa toimihenkilöitä henkilöstövuokrauksen toimintaperiaatteita noudattaen asiakkaillemme energia- ja teollisuusaloilla. Toiminnassamme ensisijaisesti tärkeää on täyttää asiakkaan tarve parhaalla mahdollisella työntekijällä. Laajan ja laadukkaan asiakasverkostomme ansiosta pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti. Arvostettuna ja luotettavana työnantajana olemme mieluinen valinta sekä vastavalmistuneille että jo kokeneille ammattilaisille.

Nipromec EP

Nipromec EP (Engineering & Projects) -yksikkö tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja Nipromec-konsernin asiakkaille. Tarjottavat palvelut kattavat projektin elinkaaren vaiheet esisuunnittelusta toteutukseen ja loppudokumentaatioon sekä käytön ja kunnossapidon suunnitteluun asti. Palvelut tuotetaan joko yrityksemme omissa tai asiakkaan tiloissa. Vahvuutenamme on laadukas osaaminen sekä energia-alalla että muiden teollisuuden alojen kunnossapito- ja investointiprojekteissa.

Nipromec CPM

Nipromec CPM (Construction Project Management) -yksikkö tarjoaa rakentamisen asiantuntijapalveluita sekä talonrakennus- että teollisuusasiakkaille: rakennusten, rakenteiden ja kiinteistöjen kokonaisvaltainen rakennuttaminen ja valvonta, kuntokartoitukset, hankesuunnittelu ja projektinjohtopalvelut. 
Erityisosaamistamme on korjausrakentaminen: peruskorjaukset ja muutoshankkeet ja niiden tuomat haasteet ovat arkipäiväämme. Palveluihimme kuuluvat myös inventointimallinnus, tietomallikoordinointi ja suunnitelmien visualisoinnit.

Nipromec Site Services

Nipromec Site Services tarjoaa projekti- ja
kokonaistoimituspalveluita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Tarjoamme asiantuntijapalveluita tuotekehityksestä
hankesuunnitteluun ja projektin aikaisiin valvonta- ja rakennuttamistehtäviin. 
Toteutamme myös asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisia mittatilaustyönä tehtäviä projekti- ja tuotekokonaisuuksia. Asiakkaan tarpeet huomioiva ja nopeasti reagoiva palvelu on tärkeä osa toimintaamme.

Nipromec UK Ltd

Nipromec UK Ltd. tarjoaa suunnittelu-, työmaavalvonta- ja konsultointipalveluita energia- ja teollisuusalan yritysasiakkaille. Uusi yksikkömme jatkaa Nipromec Oy:n jo mainetta niittäneillä toimintaperiaatteilla.

Liity tekijöiden joukkoon.

Tule mukaan Nipromec-perheeseen! Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita liiketoimintamme kehittämiseksi. Huippuosaajien löytäminen on toiminut yritystoimintamme kasvattajana ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole juuri sinulle sopivaa työtehtävää avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemuksen täältä.