Haemme HSE-VALVOJAA Kittilässä sijaitsevaan investointiprojektiin. Työ alkaa huhtikuussa 2019 ja kestää arviolta 18 kuukautta.

Tehtäviisi kuuluvat mm:
- vastata työmaan HSE-toimintojen järjestämisestä, tarkastuksista ja valvonnasta
- työmaan henkilöstön perehdyttäminen ja seuranta
- työmaan turvallisuuskierrokset
- riskiarvioinnit ja vahinkojen kirjaustutkinnat
- HSE raportointi

Odotamme sinulta:
- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä rakentamisen tai teollisuuden kohteista
- työturvallisuuslainsäädännön tuntemusta
- asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä kommunikointitaitoja
-  englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- MS Office taitoja

Järjestämme majoituksen työkohteesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin Sales & Recruitment Manager Juha Sormunen +358 50 464 6558.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.