Haemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ Kevitsassa sijaitsevaan investointiprojektiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta 2019 loppuun.

Tehtävänäsi on vastata siitä, että työt työmaalla suoritetaan ohjeistuksen mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa huomioiden laatu- ja kustannustavoitteet. Vastaat myös yhteistyösuhteista loppuasiakkaaseen.

Odotamme sinulta:
- aiempaa kokemusta työmaapäällikön tehtävistä teollisuuden projekteissa
- rakennusinsinöörin koulutusta                         
- hyvää englanninkielenosaamista
- hyviä kommunikointi-, yhteistyö- ja raportointitaitoja
- rakennustyömaan EHS-vaatimusten syvällistä tuntemusta

Järjestämme majoituksen työkohteesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin Sales & Recruitment Manager Juha Sormunen +358 50 464 6558.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.